Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hovedforeningen

FHaaby

Årsmøte avholdt 14. mars 2023 - en hedersmann takket av

Rakkestad Idrettsforening avholdt sitt årsmøte på klubbhuset tirsdag 14. mars. Foruten at dette var Fredrik Haaby sitt siste møte som turnleder og hovedstyremedlem stod valg av nytt styre, godkjenning av planer om nytt garderobebygg og skifte fra hvite til blå shortser de viktigste sakene. 

RIF logo

Vil du tegne vår maskot?

Hei alle barn i Rakkestad. Vi i Rakkestad Idrettsforening ønsker oss en maskot og vi vil veldig gjerne at akkurat DU skal tegne den. Det forslaget vi liker best i tegnekonkurransen skal vi bruke til å utvikle vår egen RIF-maskot.

Frist for bidrag er 15. januar og sendes på epost til paal@rakkestadfotball.no eller post@rakkestadfotball.no eller pr post til Rakkestad Idrettsforening, pb 106, 1891 Rakkestad. Merk konvolutten med "Maskot".

Fotballskole 2022 22

Fotballskolen 2022

RIF i samarbeid med Norgeshus/Bjørnstad Bygg arrangerte i helga fotballskole.

Fredrik Haaby - årets ildsjel 2022

Vår egen Fredrik Haaby er årets ildsjel 2022

På sommerturnstevnet i kveld (25.05.22) i Rakkestadhallen ble vår egen Fredrik Haaby overrasket av Odd Egil Lien fra Rakkestad Idrettsråd og Bjørnar Storeheier fra Marker sparebank. De delte ut blomster og en gavesjekk fra Marker på kr 3.000,- til en tydelig rørt og stolt turnleder. Årets ildsjel er en hederspris som henger meget høyt.