Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Hovedforeningen

RIF logo

Vil du tegne vår maskot?

Hei alle barn i Rakkestad. Vi i Rakkestad Idrettsforening ønsker oss en maskot og vi vil veldig gjerne at akkurat DU skal tegne den. Det forslaget vi liker best i tegnekonkurransen skal vi bruke til å utvikle vår egen RIF-maskot.

Frist for bidrag er 15. januar og sendes på epost til paal@rakkestadfotball.no eller post@rakkestadfotball.no eller pr post til Rakkestad Idrettsforening, pb 106, 1891 Rakkestad. Merk konvolutten med "Maskot".

Fotballskole 2022 22

Fotballskolen 2022

RIF i samarbeid med Norgeshus/Bjørnstad Bygg arrangerte i helga fotballskole.

Fredrik Haaby - årets ildsjel 2022

Vår egen Fredrik Haaby er årets ildsjel 2022

På sommerturnstevnet i kveld (25.05.22) i Rakkestadhallen ble vår egen Fredrik Haaby overrasket av Odd Egil Lien fra Rakkestad Idrettsråd og Bjørnar Storeheier fra Marker sparebank. De delte ut blomster og en gavesjekk fra Marker på kr 3.000,- til en tydelig rørt og stolt turnleder. Årets ildsjel er en hederspris som henger meget høyt.

Rif helt i hundre

Rakkestad Idrettsforening

Rakkestad Idrettsforening ble stiftet 11. november 1914. Foreningen har sitt      utspring i Rakkestad Sportsforening som startet i 1906.                                              Etter unionsoppløsningen ble foreningen hetende Rakkestad Idrettsforening og fikk sitt første styre bestående av formann Sven Schander, nestformann Alf Mjørud, sekretær Enok Schander og kasserer Johan Solstad.

I oppstarten var fotball eneste gruppe, men etterhvert dukker flere grupper opp.

I dag består RIF i hovedsak av fotball og turn, men vi har vinterdrift av skøytebanen som samler mange unge og voksne hver dag når isen ligger der. I tillegg har vi fortsatt noe få som deltar på friidrettsstevner.