Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

3v3_1_beskjært.jpg

Theodor

Deilig 2-0 seier over Kråkerøy2

Det var knyttet stor spenning til om vårt unge seniorlag kunne snu en litt negativ trend de siste kampene og kjempe seg til 3 poeng hjemme mot Kråkerøy2 mandag kveld.

Gjett om gutta leverte. Her har Kælle og Magnus og gjengen jobbet godt sammen, for fra start til mål var gutta påskrudd, brøstkassa var framme i alle dueller og vi vinner fortjent.

Seniortrenerne Karl Magnus Andersen (t.h.) og Magnus Næristorp

4-måls tap, benbrudd og litt motgang

Det er litt tunge dager for vårt seniorlag om dagen. På 5 kamper har det blitt en seier, en uavgjort og 3 tap. 11 mål bakover de to siste kampene forteller litt om hvor problemene ligger. Stort strekk i laget, lange avstander, slitne ben og slitne hoder preger troppen. MEN, er det en ting vi vet så er det at denne flotte gjengen kommer til å snu dette og begynne å plukke poeng fremover. 

Fotballskole

RIF Fotball og Norgeshus Bjørnstad Bygg fotballskole 26. - 29. juni 2023

Mandag til torsdag i uke 26, andre uka etter skoleslutt arranger RIF Fotball, i samarbeid med Norgeshus Bjørnstad Bygg, fotballskole for alle barn i alder 6 - 12 år (2017 - 2011) på Rakkestad stadion. Alle spillere fra sammenslåtte lag 2010/2011 kan selvfølgelig også melde seg på:-)

Alle deltakerne får diplom, fotball, t-skjorte, vannflaske i tillegg til mat og drikke.

Det er 130 plasser tilgjengelige og betaling/påmelding gjøres fortløpende. Les mer om dette og mye mer i invitasjonen under.

Invitasjon og informasjon om påmelding finner du her


Martin Johnsrud Kristiansen

Seier til A-laget - banket Råde2 4-1

I pøsende regnvær på stadion tok a-laget imot Råde2. Et hardtkjempende hjemmelag, som spilte med en mann mer i halvannen omgang kriget seg til seier 4-1. Ved pause var resultatet 1-1.

esport

Vil du være med å starte opp ESPORT i RIF

Fotballgruppa ønsker å starte opp en esportgruppe. Vi ønsker å utvikle et miljø i klubben hvor esport har en naturlig plass.

Vi søker derfor deg som har lyst til å være med å starte opp gruppa. Vi trenger noen som drar dette arbeidet for oss, som tar ansvar for gruppa og som bidrar til at esport blir en suksess.

Vi søker i første omgang voksne eller unge voksne, menn og kvinner, som har lyst til å etablere et miljø i Rakkestad, enten som trenere, ledere eller andre støttespillere. Invitasjon til spillere, treninger og turneringer/seriespill kommer først senere.

Mulighetene er mange. Vi tenker oss et oppstartsmøte hvor vi inviterer hele Rakkestad til et informasjonsmøte. Det holdes både trenerkurs og lederkurs av esportalliasen og det er mange klubber i nærheten av oss som har gode tips og innspill å bidra med.

Har du lyst til å bidra, ta kontakt med styreleder Kåre Kristiansen på 99692991 eller post@rakkestadfotball.no.

20230411_195752

- Nå er vi klare!

A-laget hadde tirsdag siste trening før seriestart torsdag, hjemme mot Rygge kl 20.00. Det var bra trøkk og intensitet og gutta viste at de var klar for alvoret.
- Nå er vi klare, sier hovedtrener Karl Magnus Andersen.