Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Litt om oss

3v3_3

RIF Fotball holder til i Rakkestad, midt i Østfold, en bygd med ca 8300 innbyggere.  Klubben har ca 400 medlemmer, hvor jentefotball er et av våre satsingsområder.

Anlegget på stadion består av en 11-er kunstgressbane, en 11-er naturgressbane, en 7-er kunstgressbane og 3 stk 3-er kunstgressbaner, i tillegg til tribune og eget          klubbhus.

Vi er en klubb som er kjent for et veldig godt miljø, flotte og engasjerte foreldre,        trenere, ledere og andre frivillige og har en veldrevet økonomi med et stabilt styre i  ryggen.

Klubben er opptatt av nærmiljøet og bygda vår og vi ønsker å være et naturlig valg  for de som vil spille fotball i vår krets. Vi er også opptatt av å ha et godt samarbeid med vår gode nabo, Oshaug IL.