Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Hjem

RIF logo

Vil du tegne vår maskot?

Hei alle barn i Rakkestad. Vi i Rakkestad Idrettsforening ønsker oss en maskot og vi vil veldig gjerne at akkurat DU skal tegne den. Det forslaget vi liker best i tegnekonkurransen skal vi bruke til å utvikle vår egen RIF-maskot.

Frist for bidrag er 15. januar og sendes på epost til paal@rakkestadfotball.no eller post@rakkestadfotball.no eller pr post til Rakkestad Idrettsforening, pb 106, 1891 Rakkestad. Merk konvolutten med "Maskot".

Ingen begrensninger

- Vi legger ingen begrensninger på fantasien. Tegn det du har lyst til og som du tror kan bli en flott maskot, sier daglig leder i RIF, Pål Nordahl.

Hva skal maskoten brukes til?

En maskot skal symbolisere samhold, fellesskap og tilhørighet og kan brukes på små og store arrangementer i klubben for å skape glede og stemning. Spesielt barn blir glade når maskoten er tilstede. Vi tenker oss at det vil skape stemning både på storarrangementer i hallen eller fotballarrangementer på stadion eller andre steder der RIF er representert. Kanskje maskoten dukker opp på skøytebanen en gang.....

Målet er mars

18. og 19. mars 2023 er vi så heldige og skal få arrangere Kiwi Bama cup. Dette er en utvikling av tidligere Eat Move Sleep cup, en cup som ble arrangert for barn i alderen 6-12 år. Kiwi Bama cupen skal arrangeres innendørs i Rakkestadhallen og da ønsker vi å ha vår maskot klar.

Send ditt bidrag på epost til paal@rakkestadfotball.no eller post@rakkestadfotball.no eller pr post til Rakkestad Idrettsforening, Pb 106, 1891 Rakkestad innen 15. januar.

- Vi håper på mange bidrag og stor entusiasme og kreativitet. Vi gleder oss til å se alle forslagene, avslutter daglig leder Pål.

Tips en venn  Skriv ut