Denne helga har det vært stor aktivitet på Rakkestad Stadion. Da ble det arrangert fotballskole for bygdas jenter og gutter. Dette har alltid vært et populært tilbud, men i år var det ny rekord i antall påmeldte. Totalt 101 barn, hvorav 30 jenter, trosset regnet og stilte opp med store smil og og god innstilling for å ha det gøy med fotball og lære nye ferdigheter. Med alle de blide og fornøyde deltakerne så har gjennomføringen gått som en lek.

På lørdag var det grilling for deltakere og foresatte etter endt aktivitet og det smakte godt for både store og små.

Det har også vært mange voksne i sving for å kunne gjennomføre fotballskolen. Totalt 40 personer fra både RIF Fotball og Bjørnstad Bygg har vært involvert. Uten alle disse hadde ikke dette vært mulig, så tusen takk til alle som har stilt opp for å gi barn og unge en helg med aktivitet.

Vi retter en stor takk til Norgeshus Bjørnstad Bygg for at de engasjerer seg i dette. Det er trygt og godt å ha en solid og ikke minst lokal sponsor i ryggen, som i tillegg er så aktiv og delaktig i gjennomføringene.

Det er en til som fortjener en stor takk, og det er Kaisa Storeheier. Hun er selve ryggraden i fotballskolen og uten henne hadde ikke dette tilbudet oppstått eller blitt en så stor suksess. Hun holder å alle tråder og sørger for at arrangementet er godt organisert og har trygge rammer for alle.

Vi takker for denne gangen og satser på at det også blir fotballskole også i 2022.

 

Foto: Odd Arvid Bjørnstad