Seier i forrige hjemmekamp

Med en god prestasjon hjemme mot Kråkerøy 2 sist, var gutta klare for å gjenskape den gode prestasjonen! Inngangen ble ikke den beste ved at Preben ble skadet på lørdags treningen. Resultat er avrevet leddbånd. I tillegg måtte Ernad "kaste inn håndkleet" pga sykdom.

Bra start, ledet til pause

Kampen starter meget bra ved at vi får en scoring ved Samuel etter flott forarbeid av Kartnes. 15 min, spilt og 0-1. Ekholt har stort sett ballen i første omgang og produserer en god del farligheter. Kun en god Ben i målet gjør at vi ikke får en redusering i mot. Vi går til pause med ledelse.

I pausen bestemmer vi oss for å holde ballen i laget samt være mer disiplinerte i returløpene. Andre omgang har ikke mer enn startet før Ekholt reduserer. Ekholt har nå momentum i kampen og bryter oss gang på gang, noe som resulterer i øvrige scoringer i mot. Vi prøver, men det er vanskelig når vi sliter med å vinne dueller mot mange meritterte og rutinerte spillere.

Nytt benbrudd

Når det står 1-4 på måltavla og det gjenstår ca 12 min. av kampen blir Håkon Oliver hardt taklet. Dessverre pådrar han seg et benbrudd! Det er et ønske fra spillere, trenere og ledere om å avslutte kampen, så stillingen fastsettes til 1-4.

Denne episoden overskygger kampen og mange hadde tilsvarende situasjon med Marius friskt i minne. Vi ønsker Håkon Oliver god bedring!

Veien til flere poeng blir nå vanskeligere med tre så sentrale spillere ute, men vi gir oss ikke. Nå fokuserer vi inn mot kampen hjemme mot Drøbak Frogn 2 førstkommende mandag. Da har vi fått ting på avstand, og vi skal slå hardt tilbake, avslutter trener Karl Magnus Andersen.