Idd Sportsklubb vs RIF Fotball 14.08.23 kl 19.00 på Risum kunstgress

Bortekampen mot Idd starter på uheldig vis, som så mange ganger før med tidlig mål i mot etter straffespark. Etter målet så har vi relativt god kontroll, og det er ikke ufortjent at vi utligner til 1-1. Andre omg starter med at Idd har mest ball, men med litt nøyaktighet kunne straffet dem på våre gode overganger!

Vi utnytter ikke våre sjangser, istedenfor scorer Idd ved et innlegg fra høyre, klabb og babb foran mål, og i nota. Et mål som burde vært avblåst for angrep på keeper, synes vi.

Etter målet får vi litt momentum, og med rundt kvarteret igjen å spille skulle vi hatt en starffe. Ganske klar den, synes vi.

Vi prøver helhjertet å mobilisere, men litt typisk kommer det et mål i mot. Guttene gir aldri opp i denne kampen, og jeg ser at guttene er skuffet og lei, for vi var så nærme, avslutter Karl Magnus.

Selbak vs Rakkestad Fotball 18.08.23 kl 18.15 på Selbak stadion

Denne kampen ble tøff. Vi sliter innledningsvis med at de dobler på kant gjentatte ganger, spesielt på vår venstre side. Slik kommer også den første scoringen til Selbak, men denne gang på høyre siden.

Vi sliter veldig med å få til noe som helst. Mulig naturgresset tar oss litt! Vi har noen farligheter, men det resulterer i lite. Etter hvert så får også Selbak straffe, noe som resulterer i scoring. Det går ikke lenge før dem igjen får en straffe, men denne gangen redder Ben. Ben som forøvrig sto meget godt i mål!

Til pause står det 2-0. I andre omgang er bildet mye av det samme som i første. Selbak styrer det meste. Unntaket er i perioder hvor vi virkelig prøver å spille ball og da føler jeg at vi er gode. Vi er i denne perioden uheldig, og vi scorer et selvmål.

15 år gamle Herman Bjerke debuterte på høyre back i denne kampen, og han gjorde en god figur de 20 min han spilte.

Vi har ingen annen mulighet enn å nullstille til Torsdagens kamp hjemme mot Idd. Kan vi ryste dem som vi gjorde i bortekampen…? avslutter en optimistisk Karl Magnus.