Her er trener Andreas sine egne ord etter kampen.

Publikum ledet av Blåkrattet leverte til 100, men dessverre klarte vi ikke gi de 3 poeng. Fantastisk ramme rundt kampen!

1. omgang startet litt tregt, vi skaper noen sjanser som vi føler bør bli mÃ¥l av, men dessverre for oss har keeperen til Berg en god dag pÃ¥ jobben. Berg gjør det vanskelig for oss utover i 1. omgang med Ã¥ ta oss bra ut i det lave presset.
Vi er ikke veldig fornøyd i pausen med det som leveres i 1. omgang, dårlig tempo og lite rytme offensivt gjør at det står 0-0 til pause.

2. omgang starter litt bedre, vi tar mer og mer over kampen, men igjen møter vi et godt strukturert Berg og en god Berg-keeper.
Igjen så har vi dårlig tempo med ballen som gjør det lett for Berg å forsvare seg. Kudos til Berg som har en tydelig kampplan om å få med seg 1 poeng, noe de lykkes med.

Totalt sett føler vi at vi fortjener 1 mÃ¥l eller 2 her. Men vi ser at per nÃ¥ er vi ikke skarpe nok pÃ¥ siste tredjedel. Vi skaper nok sjanser til Ã¥ avgjøre kampen, men det vil seg bare ikke.
Vi er solid defensivt og slipper Berg til lite, det må vi ta med oss inn mot neste match også!

Gratulere til Berg med vel gjennomført kampplan, tusen takk til alle som kom på stadion, tusen takk for vel gjennomført arrangement! Vi går for 3 poeng mot Gressvik.